۱۴۰۳/۱۰/۲۹
با حضور ارگان های دریایی کشور؛

پایان سومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی(MTS) + عکس

مراسم اختتامیه سومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی(MTS) 31 مرداد ماه 1403 در مرکز همایش های دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
پایان سومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی(MTS) + عکس

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گفتمان دریا، عصر روز چهارشنبه 31 مرداد ماه 1403 مراسم اختتامیه سومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی(MTS) در سالن علامه طباطبایی مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

دکتر حسن ضیایی، دبیر اجرایی سومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی، در ابتدای صحبت های خود ضمن ابراز خرسندی از نقش پر رنگ جوانان در رویداد امسال، گفت: بخش مهمی از مخاطبین ما جوانان هستند، که با حضور 50 دانشجو از دانشگاه های دریایی کشور و شرکت های دانش بنیان حاضر در نمایشگاه جانبی این نشست به این هدف مهم نزدیک شده ایم.

وی در ادامه با تشکر از اساتید، شرکت کنندگان و حامیان، جلب نظر و توجه به تربیت و حفظ سرمایه های انسانی متخصص در صنعت دریایی را از دیگر اهداف این رویداد ذکر کرد و گفت: حضور حامیان بخش خصوصی در کنار شرکت های نوپا و استارت آپ ها که آینده فناوری کشور را رقم خواهد زد موجب دلگرمی بود. ضمنا باید آگاه باشیم که بدون توسعه منابع انسانی متخصص هیچگونه پیشرفت و توسعه ای در صنایع ما حاصل نخواهد شد.

مدیرعامل هلدینگ سیراف در تکمیل سخنان خود گفت: به منظور حمایت بیشتر از این جوانان عزیز و به پاس قدردانی از حضور ارزشمندشان با هماهنگی های صورت گرفته، آکادمی دریایی سیراف آمادگی برگزاری یک دوره آموزشی رایگان با موضوع «کسب و کار» را خواهد داشت.

دکتر ضیایی با تاکید بر ایجاد بسترسازی برای نسل جوان گفت: یکی از گروه های اجرایی در سومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی که به کمک پرسنل آکادمی دریایی سیراف آمدند، همین منتخبین جوان طرح فرصت حرفه ای دریایی بودند، که حضورشان موجب تقویت کیفیت در برگزاری رویداد شد.

دبیر سومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی با اشاره به حضور اساتید بین المللی در نشست های تخصصی افزود: نکته حائز اهمیت در این رویداد همراهی یک مرکز علمی دریایی هندی در برگزاری کارگاهی با موضوع کاربری هوش مصنوعی در صنعت دریایی و دریانوردی بود. حضور این مرکز _که یکی از معروف ترین موسسات فناوری کشور هنداست _دراین رویداد،نشان از رشد و توسعه رویداد فناوری و نوآوری کشور دارد.

ضیایی در ادامه گفت: بسیاری از صاحب نظران در توسعه ورک شاپ ها و هدفمندتر شدن موضوعات به کمک ما آمدند، از جمله اساتید آکادمی دریایی سیراف و سایر مراکز علمی کشور که در بهبود این کارگاه ها همراه ما بودند.

دکتر حسن ضیایی در پایان ضمن اشاره به اعطای ریاست شورای تخصصی صنعت دریایی از سوی سازمان متخصصین و مدیران ایران به وی، افزود: شورای تخصصی صنعت دریایی ایران برای حمایت از بخش خصوصی کشور پایه گذاری شده و امیدواریم صاحبان صنعت در بخش خصوصی برای ساماندهی و نظم پذیری شرکت های خصوصی صنعت دریایی همراه ما باشند. و در سال آینده بتوانیم از عملکرد مطلوب این شورا سخن بگوییم.

در مراسم اختتامیه سومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی از نمایندگان دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور، سازمان بنادر و دریانوردی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، شرکت مهندسی و خدمات دریایی نگین سبز خاورمیانه، سازمان صنایع دریایی، شرکت کشتیرانی امیدان ساحل پارسیان، شرکت خدمات دریایی هدایت کشتی خلیج فارس، شرکت کالا و خدمات مهندسی بوتان، موسسه رده بندی ایرانیان، شرکت ملی نفتکش ایران، شرکت صنعتی دریایی ایران - صدرا، سازمان متخصصین و مدیران ایران و 14 نفر از اساتید برگزار کننده کارگاه های علمی این رویداد تقدیر شد.

 در دومین روز این رویداد 8 کارگاه آموزشی با سرفصل های: «نقش بلاک چین در صنعت حمل و نقل دریایی با ارائه دکتر نجفی»، «چگونه رهبران بزرگ، عملکرد افراد را تحت تاثیر قرار می دهند؟ با ارائه خانم دکتر قربانیان»، «استفاده از LNG به عنوان سوختی نوین در صنعت کشتیرانی و دریانوردی و بررسی مزایای آن، با ارائه دکتر خلیلی»، «فرصتها و چالشهای استفاده از تکنولوژی های روز در صنایع دریایی با ارائه دکتر ضیایی»، «آشنایی با اصول و فنون مذاکره با گرایش به قراردادهای خارجی با ارائه دکتر صاحبی»، «Marine Technology: Innovation and Opportunity in the Arctic - Justin E.Manley با ترجمه دکتر تمدنی»، «آشنایی با اصول پایه زیست فناوری دریایی(بیوتکنولوژی دریایی) و افق های پیش رو با، ارائه خانم دکتر شایگان» و «پرورش ماهیان دریایی در قفس با ارائه دکتر حافظیه»  برگزار گردید.

در پایان این مراسم بیانیه ای 10 بندی تحت عنوان «قطعنامه سومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی» که از سوی آکادمی دریایی سیراف و مسئولین ارگان های دریایی حاضر در این رویداد تهیه شده بود، توسط خانم دکتر ماریا قربانیان قرائت شد، که محتوای آن و دیگر نشست های تخصصی به همراه گزارشی تصویری از این رویداد دو روزه، در اخبار تکمیلی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

سایر تصاویر

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید

نظرسنجی
قیمت ها
ارزیابی شما از محتوای پایگاه خبری گفتمان دریا چیست؟