۱۴۰۳/۱۰/۲۹
با حمایت شورای عالی صنایع دریایی و سازمان بنادر و دریانوردی؛

نشست خبری دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی MTS + عکس

نشست خبری دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی(MTS) با حمایت رسمی شرکت هدایت کشتی خلیج فارس برگزار شد.
نشست خبری دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی MTS + عکس

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گفتمان دریا، سه شنبه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ نشست خبری دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی(MTS) در محل سالن کنفرانس شرکت هدایت کشتی خلیج فارس، با حضور دبیر اجرایی این رویداد، حامیان اصلی و اصحاب رسانه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دکتر حسن ضیایی به عنوان دبیر اجرایی این رویداد و مدیرعامل هلدینگ سیراف ضمن عرض خیر مقدم به تشریح ابعاد و اهمیت برگزاری این دست رویدادها پرداخته و بیان نمود: به واسطه تحریم‌ها خلأ تکنولوژی در صنعت بسیار پررنگ است، و این تحریم‌ها بهانه‌ای است، که صنایع رویکرد کمتری در بخش فناوری داشته باشند، و پشت دیوار این تحریم‌ها با آسودگی به فعالیت خودشان ادامه بدهند، اما به محض اینکه این دیوارها فرو بریزد، ما با چالش بزرگی در فاصله فرآیندها و فعالیت‌های داخلی و بین المللی روبرو می‌شویم.

وی در ادامه گفت: امیدوارم دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی که در پنجم و ششم شهریور ماه برگزار می‌شود، پنجره‌ای برای ارتباط میان فناوری‌های روز دنیا و کاهش فاصله خودمان با فعالیت‌هایی که از آن به عنوان مزیت‌های رقابتی در صنایع پیشرفت جهانی مانند: کشتی‌سازی، کشیرانی و دریانوردی بین المللی یاد می‌شود، برقرار شود.

دبیر اجرایی رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی(MTS) با اشاره به سابقه برگزاری این رویداد گفت: اولین دوره این رویداد به دلیل همه‌گیری کرونا به صورت آنلاین برگزار شد، در آن دوره شورای عالی صنایع دریایی کشور به صورت مستقیم از ما حمایت کرد، و سازمان بنادر و دریانوردی نیز به عنوان ناظر حضور داشت که با توجه به رضایت کیفی این دوره آنلاین سازمان بنادر در دومین سال برپایی این رویداد به عنوان حامی اصلی حضور دارد، نکته قابل توجه برای ما حمایت مستقیم بخش های مختلف صنعت دریایی از رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی می‌باشد؛ و ما افتخار می‌کنیم که بخش خصوصی را در کنار خودمان داریم. به نظر بنده موتور پیشران هر صنعتی حضور این بخش‌ها می‌باشد و به عنوان دبیر اجرایی رویداد از همه شرکت‌هایی که در کنار ما هستند تشکر می‌کنم.

وی با تاکید بر مستعد بودن کشور ایران در توسعه صنایع دریایی افزود: تلاش ما در برپایی این رویداد خارج از حاشیه‌های مارکتینگ یا سیاسی بوده است.

تمرکز ویژه این رویداد بر رویکرد فناوری و کارآفرینی در صنعت دریایی است؛ صنعتی که از ظرفیت‌های آن به خصوص در زمینه اشتغالزایی به خوبی استفاده نشده.

دکتر ضیایی ضمن اشاره بر مشارکت های بین المللی در این رویداد عنوان نمود: برگزاری رویداد در نیمه اول سال با تمرکز بر فناوری و کارآفرینی دریایی آغاز یک فرایند مثبت است، در این رویداد اساتید چند دانشگاه خارجی از کشورهای عراق و اسپانیا حضور دارند.

مدیرعامل هلدینگ سیراف با گلایه از عدم حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: متاسفانه نتوانستیم حمایت و حضور معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری را در کنار خود داشته باشیم، علی‌رغم اینکه حضور معاونت علمی را یک ضرورت می‌دانیم این مهم حاصل نشد؛ این فرصت خوبی است تا با حمایتی که رویداد از صنعت گرفته، زمینه‌ای برای ارائه دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان و فن‌آورانه در نمایشگاه جانبی این رویداد به صاحبان صنایع دریایی به وجود آید.

مدیر آکادمی دریایی سیراف در تشریح برنامه های دو روزه رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی بیان نمود: یکی از اقداماتی که در این رویداد انجام می‌شود، حضور دانشجویان به عنوان عناصر کلیدی که در آینده سکان هدایت این صنعت را به دست می‌گیرند می‌باشد، و در این راستا حضور حدود ۴۰ دانشجوی نخبه صنعت دریایی را پیش بینی کردیم، تا بتوانند از تمام ورکشاپ‌های مورد نیاز خود استفاده کنند.  همچنین، ۱۲ ورکشاپ در این رویداد در نظر گرفته شده است. تلاش کردیم همه شرکت کنندگان در این رویداد امکان استفاده آزاد از آنها را داشته باشند.

دکتر حسن ضیایی با ذکر نام از کلیه حامیان رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی گفت: خوشبختانه شرکت هدایت کشی و پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از مجموعه‌های پیشگامی بودند، که در زمینه فرهنگ سازی در جامعه دریایی و مشخص شدن نقاطی که به لحاظ تکنولوژی صنعت داخلی نیاز به حرکت و رشد داشت ورود کرده‌اند.

وی در تکمیل سخن خود افزود: ما از حامیان خود چشمداشت مالی نداشتیم و فقط درخواستمان شرکت دادن اعضا و پرسنل خودشان در این رویداد بود.

دبیر اجرایی رویداد در پایان خاطر نشان کرد: اگر صنعت موفق به برداشت رویکردهای مناسبی از این قبیل رویدادها شود حتماً در آینده شاهد توسعه در بخش های مختلف صنعت خواهیم بود، و امیدواریم این رویداد دریچه ای برای آغاز این رویه‌ها باشد.

در ادامه نشست خبری آقایان حسین صاحبی مدیر عامل شرکت هدایت کشتی خلیج فارس و محمدرضا قادری رئیس هیات مدیره شرکت هدایت کشتی خلیج فارس به عنوان اسپانسر این رویداد سخنرانی کردند که در اخبار تکمیلی منتشر خواهد شد.

شایان ذکر است، رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی مورخ 5 و 6 شهریور ماه 1402 به مدت دو روز در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

سایر تصاویر

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید

نظرسنجی
قیمت ها
ارزیابی شما از محتوای پایگاه خبری گفتمان دریا چیست؟