کسب درآمد 30 میلیون دلاری شرکت بورسی صدرا از تعمیرات کشتی
به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا، و به نقل از اقتصاد سرآمد؛ صدرا همان شرکت صنعتی دریایی ایران است شركتي نام آشنا در کشور ايران در حوزه توليد و تعمير كشتي هاي ايراني و خارجي فعال است. اين شرکت بیش از سه دهه در سواحل و آب هاي شمال و جنوب كشور به جد فعالیت دارد و در راستای توسعه توانمندی صنایع تلاش وافر مي كند. صدرا در حوزه نگهداري و تعميرات كشتي رکورد خوبی در دریای خزر به جاي گذاشته است.
درآمد ۳۰ میلیون دلاری ایران از تعمیرات کشتیهای دریای خزر
در همين رابطه سید علی کلانتری مدیر بازرگانی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در بازدید خبرنگاران از طرح های ساخت و تعمیرات کشتی صدرا در بهشهر مازندران به فعالیت و تردد حدود ۷۰۰ فروند کشتی در دریای خزر اشاره مي كند و مي گويد: طبق برنامه پنج ساله، باید سهم سه درصدی برابر با ۳۰میلیون دلار از تعمیرات کشتی های این دریا عملیاتی شود.
وي افزود: اکنون زیر ساخت های خوبی برای تعمیرات انواع کشتی در یارد بهشهر بوجود آمده است.
او با بیان اینکه زیرساختهای لازم برای تعمیر انواع کشتیها حتی کشتیهای ولگامکس در شرکت صنعتی دریایی ایران صدرا فراهم شده است، افزود: کشتیهای بزرگی که در کشورهای روسیه و جمهوری آذربایجان تعمیر میشدند اکنون در این شرکت می توانند پهلو گیری و تعمیر شوند.
کلانتری ادامه داد: یک فروند کشتی روسی برای نخستین بار برای تعمیر وارد این شرکت شده است و تعمیرات و بروزرسانی هر کشتی به طور متوسط۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلار درآمد دارد.
مدیر بازرگانی شرکت صنعتی دریایی ایران صدرا در بهشهر گفت:این شرکت ساخت ۲ فروند کشتی چندمنظوره سه هزار و ۵۰۰ تنی را آغاز کرده است و دو فروند کشتی رو رو دیگر را نیز در دست طراحی دارد.
او با بیان اینکه ساخت و تعمیر کشتی در صدرای شمال عامل مهمی برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه است، ادامه داد: یکی از مزیتهای اجرای این طرح ها، اشتغال بیش از یکهزار نفر از مهندسان و کارکنان ماهر بومی است.
مدیر بازرگانی شرکت صنعتی دریایی ایران صدرا در بهشهر گفت: توسعه زیر ساختهای کشتی سازی در دریای خزر از جمله نکاتی است که شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به اهمیت آن پی برده است.او با اشاره به افزایش روابط بین ایران و روسیه، گفت: نقش مازندران در کریدور ترانزیتی شمال به جنوب محوری است و فرصتهای سرمایه گذاری خوبی نیز برای دستیابی به این هدف بوجود آمد.
نیازمند ساخت دو فروند کشتی کانتینری به ارزش ۴۰میلیون دلار هستیم
کلانتری افزود: با توجه به افزایش روابط ایران با کشورهای حاشیه دریای خزر نیاز به ساخت دو فروند کشتی کانتینری به ارزش ۴۰میلیون دلار هستیم.
مدیر بازرگانی شرکت صنعتی دریایی ایران در بهشهر بر ضرورت توجه به ظرفیت گردشگری دریایی تاکید کرد و گفت: این شرکت برای ساخت کشتیهای گردشگری و شناورهای تفریحی آمادگی دارد.
وی با بیان این که با همکاری کشتیرانی دریای خزر با یارد تعمیراتی صدرای شمال توان و ظرفیت کافی برای تعمیر کشتی های ولگامکس بوجود آمده است، توضیح داد: اکنون کشتی های بزرگی که در یارد کشورهای روسیه و یا جمهوری آذربایجان تعمیر شده، در یارد صدرای شمال قابل پهلو گیری و تعمیر هستند.
کلانتری ادامه داد: در حال حاضر یارد صدرای شمال آمادگی لازم را از هر جهت برای پذیرش شناورهای ولگامکس دارد، چراکه علاوه بر توسعه زیر ساخت ها، تمام تجربیات فنی یاردهای روسی و آذربایجانی به تیم فنی صدرا منتقل شد.
مدیر بازرگانی شرکت صنعتی دریایی ایران در بهشهر با بیان این که در حال حاضر صدرای شمال عملیات ساخت ۲ فروند کشتی چندمنظوره سه هزار و ۵۰۰ تنی را در دست اجرا دارد، بیان داشت: علاوه بر این، ۲ فروند کشتی رو رو دیگر در دست طراحی است که ظرفیت را به ۱۲هزار تن افزایش می دهد.
کلانتری، فعال شدن طرح های ساخت و تعمیرات کشتی در صدرای شمال را عامل ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه دانست و بیان داشت: یکی از مزیت های اجرای این طرح ها در منطقه، بکار گیری یکهزار نفر از مهندسان و کارکنان ماهر بومی است.
وی با توضیح این نکته که شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به اهمیت توسعه زیر ساخت های کشتی سازی و تعمیرات آن در دریای خزر پی برده و برنامه های حمایتی خوبی را در نظر گرفته است، تصریح کرد: با توجه به ارتباطات تنگاتنگی که بین ایران و روسیه بوجود آمده است و نقش مازندران در کریدور شمال به جنوب نیز محوری محسوب می شود، اکنون فرصت های سرمایه گذاری خوبی از سوی دولت و بخش خصوصی بوجود آمد.
وی ساخت یک شناور تانکر به ارزش ۱۳ میلیون دلار را از دیگر نیاز های شرکت کشتیرانی ایران در دریای خزر اشاره کرد و ادامه داد: ظرفیت گردشگری دریایی نیز از دیگر مزیت های دریای خزر است که شرکت صدرای شمال آمادگی ساخت کشتی های گردشگری را دارد.
این مقام مسوول ساخت اسکله های گردشگری، شناورهای تفریحی و لوکس و آمبولانس دریایی را از دیگر نیازهای مهم در دریای خزر عنوان کرد و گفت: این شرکت توانایی اجرای همه طرح های گردشگری دریایی را با ساخت انواع کشتی و شناور را دارد.
انتهای پیام/
اول اینکه صدرا ماله نکا هستش نه بهشهر .دوم اینکه اکثر کارگرها و پیمان کاران ماله نکا هستن و هر چی رسمی و استخدامی و قراردادی هستش غیر بومی و من هم دو بار برای پذیرش و حتی کارگری رفتم قبول نکردن .با اینکه چند سال سابقه کار بدون بیمه رو هم تو شرکت داشتم
بله . از قدیم به صدرا نکا معروف بوده. امیدوارم صدرا به روزهای اوج خودش برگرده .