ظرفیت تولید کشتی در کشور به دو کشتی اقیانوس پیما در سال محدود است
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گفتمان دریا، بهمن حروفی، معاون فنی صندوق توسعه صنایع دریایی با حضور در سومین نشست هم اندیشی برنامه جامع تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور با موضوع «نشست نوسازی و توسعه ناوگان دریایی کشور» که به همت دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور تشکیل شده بود؛ به ظرفیت تولید شناور در کشور و میزان مورد نیاز سرمایه گذاری در این حوزه اشاره نمود.
بهمن حروفی، معاون فنی صندوق توسعه صنایع دریایی گفت: بر اساس مطالعهای که انجام شده، برای توسعه ناوگان دریایی کشور به سرمایهگذاری ۳۷ میلیارد دلاری نیاز است.
حروفی افزود: این سرمایهگذاری شامل نیازهای شناورهای حامل انرژی، حمل و نقل، تجاری، کوچک مقیاس و صیادی است.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت تولید کشتی در کشور گفت: ظرفیت موجود تولید کشتی در کشور حدود ۳۴ هزار CGT است که معادل دو کشتی بزرگ در سال است. ضمنا ظرفیت تولید شناورهای کوچک و متوسط در حدود ۷۰۰۰۰ cgt به آن افزوده می گردد که مجموعا در حدود ۱۰۰۰۰۰ cgt ظرفیت تولید شناور فلزی در کشور وجود دارد که با سرمایه گذاری های محدود قابل توسعه نیز می باشد.
حروفی ادامه داد: برای رسیدن به سهم نیم درصدی تولید جهانی کشتی، نیاز به سرمایهگذاری ۴۴۵ میلیون دلاری برای توسعه ظرفیت تولید شناورهای کوچک و متوسط در کشور است.
معاون فنی صندوق توسعه صنایع دریایی همچنین گفت: صندوق توسعه صنایع دریایی برای تأمین مالی پروژههای توسعه ناوگان دریایی، سهم ۷۵ درصدی در حوزه شناورهای کوچک و متوسط و ۲۰ تا ۳۰ درصدی در حوزه شناورهای بزرگ را در نظر گرفته است.
انتهای پیام/