راه اندازی خط دریایی از مازندران به کشور روسیه
به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا؛ سیدمحمود حسینیپور در نشست همکاری تجاری و اقتصادی ایران و روسیه در هتل اکسین آمل در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دیپلماسی فعال دولت سیزدهم روابط اقتصادی و تجاری را با کشورهای مختلف جهان برقرار کرده که باید از این شرایط نهایت بهره را ببریم.
وی خاطر نشان کرد: راه اندازی کشتی گردشگری و مسافربری در خط دریایی مازندران با کشور روسیه با رایزنی های انجام شده در دست اجرا قرار خواهد گرفت که در کنار استفاده هموطنان و مردم استان از این کشتی مردم کشور روسیه نیز می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
استاندار مازندران با بیان این که، فرصت های اقتصادی مازندران برای اجرای سرمایه گذاری بی مانند است، گفت: شرکت دانش بنیان مازندران در این نشست مورد توجه شرکت های روس قرار گرفتند.
حسینی پور تصریح کرد: این جلسه مشترک دانش بنیانی مازندران با روسیه که برای اولین بار در کشور برگزار شد، ضمن آشنایی شرکت ها از یکدیگر، بنگاه های اقتصادی توانمند استان ضمن ارتباط گیری با دانش بنیان های کشور روسیه تفاهم نامه های خوبی را در دست تدوین دارند.
استاندار مازندران از سفر هیات بلندپایه اقتصادی از مازندران به کشور روسیه در آینده نزدیک خبر داد.
استاندار مازندران با بیان این که در حوزه صادرات مرکبات، کیوی، محصولات لبنی و دیگر محصولات کشاورزی از مازندران به روسیه فعالیت های خوبی شروع شده است، ادامه داد: دولت سیزدهم تمامی تسهیلات مورد نیاز و حمایت های معنوی برای ارتقاء جایگاه شرکتهای دانش بنیان را فراهم خواهد کرد.
شرکت های دانش بنیان ایران و روسیه امروز در نشستی تحت عنوان همکاری های تجاری و اقتصادی B۲B، راه های توسعه همکاری ها را باتوجه به توانمندی های خود با هدف ۱۵۰۰ میلیارد روبل سرمایه گذاری در مازندران را مورد بررسی قرار دادند.
مازندران با افزون بر سه میلیون و ۲۸۳ هزار نفر جمعیت و ۲۳ هزار و ۷۵۶ کیلومتر مربع وسعت، در مجموع حدود چهار درصد تولید ناخالص ملی ایران را به خود اختصاص داده که بهره گیری از چنین ظرفیت بسیار مناسب در جهت توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری جدید برای دولت سیزدهم از اهمیت بسزایی برخوردار است.
از سوی دیگر دغدغه های اقتصادی دولت آیتالله رئیسی، انگارههای ویژهای را در مناطق مختلف کشور به وجود آورده و مازندران نیز بهدلیل برخورداری از شرایط خاص اقتصادی و زیرساختی، این روزها نقش خاصی در تحقق برنامه جهش اقتصادی دولت سیزدهم با جذب سرمایه گذار ایفا میکند.
این دیار با مزیتهای فراوان اقتصادی، طبیعی، گردشگری، تجاری و صنعتی در ماههای گذشته با اراده مسوولان ارشد استان و با پهن کردن فرش قرمز زیرپای سرمایه گذاران به عنوان محور رایزنی های فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری جدید تبدیل شده است.
اهمیت این سرمایهگذاریها بیشتر از این حیث مورد توجه است که با توجه به ظرفیت های استان در حوزههای مختلف اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری اعم از انرژی، ارتباطات و مخابرات، صنعت و بازرگانی، کشاورزی و دانشگاهی، فعالان اقتصادی می توانند با سرمایه گذاری های جدید روند توسعه این دیار را هموارتر کنند.
قرار گرفتن در مسیر راهبردی، موقعیت ویژهای به مازندران داده و اهمیت و جایگاه سرمایه گذاری جدید از این حیث مورد توجه است که می توان باتوجه به بازارهای هدف صادراتی این تولیدات فرآوری شده را به کشورهای منطقه صادر کرد.
انتهای پیام/