تنگنای دوجانبه در صنعت دریایی

آرش پیشگر کارشناس صنعت دریایی و مدیرعامل شرکت کشتیرانی آریا در گفت و گو با «خبرنگار پایگاه خبری گفتمان دریا» از فشار تحریم ها از یک سو و موانع ایجاد شده ناشی از برخی محدودیت های داخلی برای فعالیت در صنعت دریایی را از سوی دیگر به عنوان نوعی تنگنای دوجانبه برای فعالان این صنعت یاد کرد.
وی در ادامه افزود: یکی از مشکلات عمده صنعت دریایی، تحریمها هستند. یک گروه از این تحریم ها مربوط به تحریم های خارجی و مشکلاتی است که از خارج صنعت دریایی کشور را تحت تاثیر قرار داده است. اما می توان از نوعی تحریم داخلی نیز در صنعت دریایی کشور یاد کرد که در کنار تحریم های خارجی برای فعالان این صنعت و صنایع وابسته موانعی را ایجاد کرده است. وی خاطرنشان کرد: تحریمهای خارجی وضعیت سختی ایجاد کردهاند، اما می توان گفت مشکلات ناشی از بوروکراسی های داخلی و موانع دولتی تأثیر بیشتری بر صنعتگران دارند.
مدیرعامل کشتیرانی آریا بر ضرورت رفع موانع داخلی و خارجی در مسیر فعالیت صنعت دریایی کشور تاکید کرد. وی همچنین به اهمیت بندر چابهار اشاره کرد و افزود: چابهار باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، زیرا میتواند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی و کاهش اثر اقتصادی تحریمها برای رشد و توسعه صنعت دریایی کشور ایفا کند.
اهمیت به روزرسانی دانش دریایی
پیشگر، همچنین با اشاره به اهمیت به روز رسانی دانش دریایی در کشور به فعالیتهای آکادمی سیراف در نهادینه کردن این موضوع و ارتقای دانش در صنعت کشتیرانی اشاره کرد و گفت: «این آکادمی با تربیت متخصصان و ایجاد تغییرات مؤثر در این حوزه، گامهای بزرگی برای اعتلای صنعت کشور برداشته است.
وی در خصوص جایگاه کریدور شمال-جنوب و نقش شرکت آریا در تسهیل ترانزیت کالا از روسیه به هند نیز گفت: شرکت آریا به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در این کریدور در حال فعالیت است و اقدامات این شرکت زمینه ساز پیشرفتهای مهمی در صنعت دریایی کشور محسوب میشود.
پیشگر، در پایان با تأکید بر ارتباطات بینالمللی آکادمی سیراف با کشورهای مختلف، گفت: آکادمی سیراف ارتباطات مؤثری با سایر کشورهای دنیا نیز برقرار کرده است که این امر موجب ارتقاء سطح علمی و آموزشی در کشور و صنعت کشتیرانی خواهد شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/