۱۴۰۳/۰۹/۰۲
امنیت دریایی؛

اعزام 3 هزار ملوان و تفنگدار آمریکایی برای مقابله با ایران

بیش از 3 هزار ملوان و تفنگدار از واحد اعزامی 26 ام تفنگداران (MEU) به همراه ناو آبی_خاکی USS Bataan برای مقابله با ایران وارد دریای سرخ شدند
اعزام 3 هزار ملوان و تفنگدار آمریکایی برای مقابله با ایران

 

به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا، نیروی دریایی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که بیش از 3000 پرسنل نظامی آمریکایی با دو کشتی جنگی به عنوان بخشی از افزایش استقرار پس از توقیف نفتکش توسط ایران وارد دریای سرخ شده اند.

ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا طی بیانیه‌ای شد اعلام کرد ملوانان و تفنگداران دریایی این کشور روز یک‌شنبه پس از عبور از کانال سوئز در یک استقرار از پیش اعلام شده وارد دریای سرخ شدند.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، در این بیانیه آمده که آن‌ها از طریق کشتی‌های جنگی یواس‌اس باتان و یو‌اس‌اس کارتر هال وارد منطقه شدند و «انعطاف‌پذیری و قابلیت دریایی بیش‌تر» را برای ناوگان پنجم فراهم کردند.

ارتش آمریکا مدعی است ایران در دو سال گذشته نزدیک به 20 کشتی را در منطقه توقیف و یا تلاش کرده که کنترل آن را در دست بگیرد.

یواس‌اس باتان یک کشتی تهاجمی آبی خاکی است که می‌تواند هواپیماهای با بال ثابت و چرخشی و هم‌چنین قایق‌های تندرو را حمل کند. یو‌اس‌اس کارتر هال، یک کشتی ترابری، تفنگداران دریایی، تجهیزات آنها را حمل می کند و آنها را به خشکی می فرستد.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت استقرار نیروهای آمریکایی تنها در خدمت منافع واشنگتن است. وی به خبرنگاران گفت حضور نظامی دولت آمریکا در منطقه هرگز امنیت ایجاد نکرده است. منافع آنها در این منطقه همیشه آنها را مجبور به دامن زدن به بی ثباتی و ناامنی کرده است. ما عمیقاً متقاعد شده‌ایم که کشورهای حوزه خلیج فارس می‌توانند امنیت خود را تضمین کنند.

تیم هاوکینز، سخنگوی ناوگان پنجم، به خبرگزاری فرانسه گفت: «این یگان‌ها در حین کار، انعطاف‌پذیری و قابلیت عملیاتی قابل‌توجهی را برای جلوگیری از فعالیت‌های [به ادعای او] بی‌ثبات‌کننده و کاهش تنش‌های منطقه‌ای ناشی از آزار و اذیت و توقیف کشتی‌های تجاری توسط ایران اضافه می‌کنند.»

این استقرار پس از آن صورت می گیرد که واشنگتن ادعا کرد نیروهایش در 5 ژوئیه از دو تلاش ایران برای توقیف نفتکش های تجاری در آب های بین المللی در سواحل عمان جلوگیری کردند. امری که تهران آن را رد کرده است. به گزارش خبرگزاری ایرنا، سازمان خدمات دریایی ایران اعلام کرد که یکی از دو نفتکش به نام ریچموند وویجر با پرچم باهامایی با یک کشتی ایرانی برخورد کرده و پنج خدمه آن به شدت مجروح شدند.

در ماه آوریل، ایران دو نفتکش را ظرف یک هفته در آبهای منطقه توقیف کرد. این حوادث پس از آن رخ داد که اسرائیل و ایالات متحده در ماه نوامبر ایران را متهم کردند که از طریق پهپاد به نفتکشی که توسط یک شرکت اسرائیلی حامل نفت گاز در سواحل عمان اداره می شد، حمله کردند.

ایالات متحده ماه گذشته اعلام کرد که یک ناوشکن، هواپیماهای جنگی F-35 و F-16 را به همراه گروه آبی-خاکی/واحد اعزامی دریایی به خاورمیانه مستقر خواهد کرد تا به ادعای خودش، ایران را از توقیف کشتی‌ها در خلیج فارس بازدارد.

هفته گذشته، یک مقام آمریکایی به خبرگزاری فرانسه گفت که واشنگتن همچنین آماده استقرار تفنگداران دریایی و پرسنل نیروی دریایی در تانکرهای تجاری عبوری از خلیج فارس به عنوان لایه دفاعی اضافی است.

انتهای پیام/

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید

نظرسنجی
قیمت ها
ارزیابی شما از محتوای پایگاه خبری گفتمان دریا چیست؟