۱۴۰۳/۰۸/۱۹
اخبار بین المللی دریایی؛

سرنوشت نفتکش سوئز راجان و محموله نفتی ایران

روزنامه فایننشال تایمز: آمریکا به زودی کار تخلیه نفت‌کش ایرانی سوئز راجان را که حامل حدود ۸۰۰ هزار بشکه نفت به ارزش ۵۶ میلیون دلار است، آغاز می‌کند.
سرنوشت نفتکش سوئز راجان و محموله نفتی ایران

 

به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا، روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی نوشت که پیش‌بینی می‌شود آمریکا به زودی کار تخلیه نفت از یک نفتکش ایرانی را که پیشتر توقیف کرده بود، آغاز کند. این کشتی در حال حاضر، در سواحل تگزاس لنگر انداخته است.

فاییننشال تایمز در ادامه گزارش داد که بر اساس داده‌های فرستنده و تصاویر ماهواره‌ای، شناور سوئز راجان در ۲۹ مه به سواحل گالوستون رسید و در ۷۰ مایلی بندر تگزاس لنگر انداخته است.

این روزنامه پیشتر گزارش داده بود که وزارت دادگستری ایالات متحده کشتی سوئز راجان را ذیل یک حکم دادگاه و با همکاری دست‌کم یک شرکت مرتبط با این شناور، توقیف کرده بود.

در این گزارش آمده است: این کشتی از سال گذشته و پس از این ادعاها که یک محموله نفت ایران را که قرار بود به چین برود از کشتی دیگری در نزدیکی سنگاپور دریافت کرد، زیر ذره‌بین قرار گرفت. آمریکا این کشتی را در ماه آوریل توقیف کرد و ایران نیز سپس کشتی نفتکش ادونتیج سوییت را توقیف کرد که حامل نفت خام کویت برای شرکت انرژی آمریکایی شورون بود.

در ادامه این مطلب آمده است: یکی از مقامات پیشین دولت جو بایدن گفت که ورود کشتی سوئز راجان به سواحل گالوستون، احتمالا، نشان می‌دهد که دولت آمریکا با صاحبان و اپراتورهای کشتی بر سر مجازات‌های کیفری به توافق رسیده است. این کشتی حدود ۸۰۰ هزار بشکه نفت حمل می‌کند که ارزش آن ۵۶ میلیون دلار است.

طبق گزارش فایننشال تایمز، مقامات اداره کشتیرانی آمریکا به محض ورود کشتی ایرانی به تگزاس، برای بازرسی‌های ایمنی به داخل رفتند. آن‌ها گفتند که برای رسیدگی به این پرونده این کشتی مجوز واردات نفت ایران را از وزارت خزانه داری آمریکا دریافت کردند.

این روزنامه همچنین با استناد به ادعاهای مقامات پیشین آمریکایی گزارش داد که آمریکا ممکن است این محموله را جلوتر فروخته باشد و احتمالا درآمد حاصل از آن را به یک صندوق ایجاد شده از سوی کنگره آمریکا برای «قربانیان تروریسم دولتی» اختصاص می‌دهد.

ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ نیز ۲ میلیون بشکه نفت ایران را پس از توقیف یک نفتکش در سواحل امارات متحده عربی فروخت و ۵۰۷ هزار بشکه نفت دیگر را در سال ۲۰۲۲ فروخت که گمان می‌رود با توقیف دو نفتکش مرتبط باشد.

انتهای پیام/

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید

نظرسنجی
قیمت ها
ارزیابی شما از محتوای پایگاه خبری گفتمان دریا چیست؟