۱۴۰۳/۰۴/۱۴

الحاق آمبولانس دریایی به ناوگان استان مازندران

تمهیدات ایجاد زیرساخت ها و ورود امکانات برای تسریع در خدماتدهی اورژانس این‌بار آوردن آمبولانس دریایی به استان مازندران.
الحاق آمبولانس دریایی به ناوگان استان مازندران

 

به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا، و به نقل از ایرنا؛ مازندران همواره به عنوان استان اول حضور مسافران و گردشگران در کشور به شمار می رود و این حضور پُرتعداد خود زمینه ساز بروز حوادث و سوانح بیشتر به نسبت استان های دیگر از جمله تصادفات، غرق شدن در دریا، سقوط از ارتفاعات و مصدومیت در جنگل ها را ایجاد کرده است. افزایش سوانح و حوادث با مصدومیت تعداد زیاد افراد فشار مضاعف را بر پرسنل و کادر ارائه دهنده خدمات امدادی و اورژانسی ایجاد کرده است.

اما آن چیزی که بیشتر از همه در مازندران و به هنگام ارائه خدمات امدادی و اورژانسی در این استان به چشم می آید فرصت زمانی که پشت ترافیک های سنگین جاده های مملو از خودروی مسافران از دست می رود.

موضوعی که اورژانس مازندران همواره به آن اذعان داشته است و یکی از نقاط کور در سرعت بخشی به خدمات از سوی این نهاد از آن یاد می شود. به طوریکه فرصت طلایی حضور کادر اورژانس بر بالین مصدومان بدین نحو از دست می رود.

فعال شدن اورژانس دریایی به منظور تسهیل در خدماتدهی موضوعی است که پیشتر از سوی مسوولان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام شد و با پیگیری و اقدامات انجام شده زیرساخت های مورد نظر نیز فراهم شده است.

آمبولانس دریایی یا کشتی بیمارستانی یک شناور در روی سطح آب است. که در قالب آمبولانس با تـأسیسات پزشکی و بیمارستانی مجهز جهت مأموریتهای دریایی مورد استفاده قرار می گیرد.

اکثر آمبولانس های دریایی مجهز به سیستم ICU و CCU هستند. و نوعی اورژانس همراه محسوب می شوند این آمبولانس ها عملیات درمانی ابتدایی را با استفاده از تکنسین ها و پزشکان همراه انجام می دهند. تا انتقال بیمار به بیمارستانها و مراکز درمانی مجهز در خشکی انجام شود.

این شناورها دارای چند تخت و تجهیزات با سرعت کافی و مجهز به امکانات درمانی و جستجو و امداد و نجات بیماران هستند که از طریق این شناورها اعزام بیماران و مصدومان با شرایط حاد از بیمارستان یک شهر ساحلی به مرکز درمانی شهر ساحلی دیگر انجام می شود.

همچنین در مواقع بروز حوادث جاده ای و بدلیل ترافیک برای تسریع در انتقال مصدومان، آمبولانس های دریایی بسیار کمک رسان هستند.

اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران با در اختیار داشتن یکصد پایگاه اورژانس، یک بالگرد استقراضی، ۱۰ دستگاه موتورلانس و اتوبوس آمبولانس و بیش از ۱۵۰ آمبولانس ماهانه بیشتر از ۱۰ هزار ماموریت انجام می دهد.

سرپرست مراکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به پیگیری های انجام شده برای ورود آمبولانس های دریایی به این استان گفت: برای خروج از بحران جاده ها و خیابان های شلوغ استان و سرعت بخشی به خدمات اورژانس قرار است از فرصت دریا و حمل و نقل دریایی برای انتقال بیماران و مصدومان به مراکز درمانی و بیمارستان استفاده کنیم.

وی آمبولانس دریایی را به عنوان گزینه پیشنهادی برای این منظور نام برد و افزود: خوشبختانه این ایده مورد موافقت مسوولان مرتبط کشور قرار گرفته است و در آینده نزدیک شاهد حضور شناورهای آمبولانس های دریایی در استان مازندران خواهیم بود.

انتهای پیام/

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید

نظرسنجی
قیمت ها
ارزیابی شما از محتوای پایگاه خبری گفتمان دریا چیست؟