۱۴۰۳/۰۴/۱۷
اخبار بین المللی دریایی؛

جایگاه ویژه تاسیسات فراساحل بادی در برنامه تامین انرژی ژاپن

هدف بلندمدت ژاپن در حوزه انرژی های بادی: نصب ۴۰ گیگاوات تاسیاست بادی در خشکی، ۴۰ گیگاوات دریایی ثابت و ۶۰ گیگاوات در دریا به صورت شناور می باشد.
جایگاه ویژه تاسیسات فراساحل بادی در برنامه تامین انرژی ژاپن

 

به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا، به نقل از استریت تایمز، ژاپن از مدت ها پیش در نظر دارد انرژی بادی فراساحلی را محور توسعه انرژی های تجدیدپذیر خود قرار دهد؛ اما این پیشرفت به تعویق افتاده است.

جین کاتو، رئیس انجمن انرژی بادی ژاپن در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "ما باید یک هدف روشن برای جذب تامین کنندگان خارجی نیروگاه های بادی ترسیم کنیم تا آنها در ژاپن سرمایه گذاری کنند و زنجیره های تامین محلی را در اینجا فراهم کنند. "

وی گفت ژاپن، به عنوان پنجمین تولیدکننده گاز دی اکسید کربن در جهان، باید ظرفیت تولید برق بادی دریایی خود را تا سال ۲۰۵۰ به حداقل ۱۰۰ گیگاوات افزایش دهد تا به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کمک کند.

بنا بر آمار، در پایان سال ۲۰۲۲، ظرفیت نیروگاه های بادی نصب شده در ژاپن کمتر از ۵ گیگاوات بوده است که شامل ۰.۱۴ گیگاوات در تاسیسات فراساحلی می شود.

دولت ژاپن در سال ۲۰۲۲ مجبور شد به علت شفاف نبودن قوانین مناقصه و نیاز به اصلاح، روند انتخاب توسعه‌دهندگان پروژه‌های بادی را به مدت ۹ ماه به حالت تعلیق درآورد.

رئیس انجمن انرژی بادی ژاپن JWPA یادآور شد ایجاد یک صنعت رقابتی بین المللی انرژی بادی نیازمند همکاری بین بخش های دولتی و خصوصی برای سرعت بخشیدن به پیشرفت است.

ژاپن، در مجموع، هدف بلندمدت خود را در حوزه انرژی های بادی، نصب ۴۰ گیگاوات تاسیاست بادی در خشکی، ۴۰ گیگاوات تاسیسات دریایی ثابت و ۶۰ گیگاوات در دریا به صورت شناور اعلام کرده است.

برآوردهای JWPA نشان می‌دهد دسترسی به هدف ژاپن در زمینه انرژی بادی ۶ تریلیون ین (۴۲ هزار میلیارد دلار) تا سال ۲۰۵۰ بر اقتصاد این کشور آسیای شرقی اثر خواهد گذاشت، ۳۵۵ هزار شغل ایجاد می‌کند و هزینه‌های تهیه سوخت فسیلی را تا ۲.۵ تریلیون ین در سال کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید

نظرسنجی
قیمت ها
ارزیابی شما از محتوای پایگاه خبری گفتمان دریا چیست؟