۱۴۰۳/۱۰/۰۴

رزمایش مشترک تفنگداران نیروی دریایی و تکاوران نیروی زمینی ارتش

رزمایش مشترک نیروی دریایی و تکاوران نیروی زمینی ارتش به صورت عملیات تاخت آبخاکی با موفقیت اجرا شد.
رزمایش مشترک تفنگداران نیروی دریایی و تکاوران نیروی زمینی ارتش

 

به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا؛ در فاز عملیاتی رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش که از شب گذشته آغاز شده، تیپ‌های تفنگدار و تکاور نیروی دریایی ارتش با همراهی یگان‌هایی از نیروی زمینی ارتش علیه نیروهای حمله‌ور در قالب یگان‌های دشمن، حملات غافلگیرانه انجام داده و اهداف از پیش تعیین‌شده در سواحل مکران را به تصرف درآوردند.

امیر سرتیپ «علیرضا شیخ» سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش با اعلام این خبر، گفت: یگان‌های تکاور و تفنگداران دریایی نیروی دریایی ارتش با به‌کارگیری انواع تجهیزات و سلاح‌های خود از جمله قایق‌های تندرو، شناورهای هجومی، زیردریایی‌های مرطوب و ناوچه‌های راکت‌انداز، با استفاده از اصل غافل‌گیری، یگان‌های حمله‌ور در نقش دشمن را منهدم کردند.

وی افزود: همچنین، اجرای عملیات‌های هلی‌برن و راپل از بالگردهایAB - ۲۱۲ نیروی دریایی ارتش بخش دیگری از عملیات تاخت آبخاکی با قابلیت تصرف ساحل دشمن بود. اجرای گشت هوایی به‌منظور تأمین امنیت هوایی نیروهای عمل کننده در سطح، توسط تیزپروازان نیروی هوایی ارتش و همچنین رصد و پایش آسمان منطقه عملیات توسط نیروی پدافند هوایی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این رزمایش بزرگ بود.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش گفت: تکاوران و تفنگداران دریایی نیز به‌رغم وجود عوارض و موانع متنوع طبیعی در مقابله با عملیات تهاجمی سنگین دشمن فرضی، با تسلط بر راهبردهای رزمی و رصد اطلاعاتی و عملیاتی یگان‌های نفوذ کننده، مانع هرگونه فعالیت عملیاتی و تجسس اطلاعاتی آن‌ها شده و با پشتیبانی یگان‌های پدافند ساحلی نسبت به اجرای آتش سبک و سنگین توپخانه‌ای بر روی اهداف از پیش تعیین شده اقدام کردند و در مدت زمان بسیار کم توانستند مانع از پیشروی یگان‌های مهاجم شوند.

وی افزود: انهدام واحدهای شناور دشمن فرضی توسط شناورهای تندروی آذرخش، شهاب و رعد مجهز به راکت‌انداز، عملیات مین‌ریزی، دفاع ساحلی توسط توپخانه ساحلی، اجرای تازش موتوری در سواحل و هلی‌برن تفنگداران به‌وسیله بالگردهای یگان هوا - دریا از جمله دیگر عملیات‌های صورت گرفته در این مرحله از رزمایش بود.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ با اشاره به برقراری ارتباط امن میان یگان‌های عمل‌ کننده با مراکز فرماندهی در این مرحله از رزمایش بزرگ ذوالفقار ۱۴۰۱، گفت: پایداری ارتباطات در فضای مطلق جنگ الکترونیک از جمله نقاط قوت این عملیات است که با موفقیت اجرا شد.

 

 

درباره اخبار مرتبط با امنیت دریایی بیشتر بخوانید:

سایر تصاویر

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید

نظرسنجی
قیمت ها
ارزیابی شما از محتوای پایگاه خبری گفتمان دریا چیست؟