تلاش جهت دایر کردن دفاتر نمایندگی سازمان بنادر در کشورهای پرتردد دریایی
به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا، علی اکبر صفایی در همایش مدیران سازمان بنادر و دریانوردی در نیم سال اول ۱۴۰۱ با رویکرد ارزیابی پیشرفت برنامهها و پایش وضعیت شاخص عملکردی معاونتها و بنادر شمالی و جنوبی کشور در ۶ ماهه نخست سال جاری، اظهار داشت: ساختار سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان محور دریایی کشور قرار میگیرد و تمامی فعالیت های دریایی، بندری و ساحلی توسط این سازمان به عنوان محور اصلی در سطح کشور، صورت می گیرد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه در بحث تامین نیروی متخصص دریایی دچار کمبود جدی هستیم، خواستار تعامل و همکاری حداکثری سازمان اداری و استخدامی و مجلس شورای اسلامی برای رفع این مشکل شد.
صفایی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا سازمان بنادر در کشورهایی که تردد دریایی بسیار دارد دارای دفتر و نماینده باشد، تصریح کرد: در صورت وقوع چنین امری شاهد تحول در انجام ماموریتهای سازمان بنادر و انجام هرچه بهتر مبادلات دریایی خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد هزینه کشتی ها به سوخت باز می گردد، اظهار داشت: مقوله سوخت کم سولفور و نرخ سوخت به ویژه در حوزه دریای خزر باید به صورت جدی مورد توجه واقع شود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر سیاست دولت مبنی گسترش ارتباطات با همسایگان گفت: در بحث سرمایه گذاری و تجارت مشترک با کشورهای همسایه باید در مسیر سیاست های برنامه ریزی شده دولت، حرکت کنیم.
صفایی با اشاره به اینکه تامین تجهیزات بندری و دریایی در دستورکار قرار دارد، بیان کرد: باید بر اساس اولویت های بندری و دریایی این تجهیزات تامین شوند.
وی با بیان اینکه بنادر کوچک تاثیرات محلی داشته و به عنوان تکلیف اجتماعی سازمان بنادر و دریانوردی مدنظر قرار دارند، خاطرنشان کرد: بزرگترین مسئولیت اجتماعی سازمان بنادر و دریانوردی، ساماندهی بنادر کوچک است و این هدف، موجب ایمنی بنادر و پویایی اقتصاد محلی بنادر کوچک میشود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه دریای خزر یک فرصت برای سازمان بنادر و دریانوردی است، اظهار داشت:با توجه به کاهش تراز آب دریای خزر باید چه برای آینده روشن و چه آینده تاریک این دریا برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم و بر اساس سناریوهای تعریف شده پیش برویم.
صفایی با اشاره به اینکه جذب کالا و کشتی هدف جدی سازمان بنادر و دریانوردی است، عنوان کرد: مدیران بنادر موظفند در راستای افزایش درآمدهای بنادر برای جذب کالا و کشتی بیشتر برنامه ریزی کنند.
وی ادامه داد: در عین حال بر اساس طرح جامع بنادر بزرگ بازرگانی پیش می رویم و در مورد فاز دوم بندر شهیدبهشتی چابهار، توسعه سواحل مکران و بندر بزرگ خوزستان برنامه ریزیهای لازم را انجام میدهیم.
صفایی در همین راستا افزود: طرح توسعه بندر شهیدرجایی باز است و دو حوضچه دیگر به این بندر اضافه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره شعار سال عنوان کرد: حمایت از شرکت های دانش بنیان طبق دستورالعمل در دستورکار قرار دارد.
انتهای پیام/
منبع خبر: سازمان بنادر و دریانوردی