تدوین طرح گردشگری دریایی در بندر چارک
به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا؛ و به نقل از ایرنا، سعید پورزادی در جلسه شورای اداری مشترک کیش و چارک اظهار کرد: توسعه بندر چارک به عنوان دروازه ورود مسافران به جزیره کیش در اولویت این سازمان بوده و برای آن طرح های مختلفی به ارزش یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تعریف شده است.
وی اضافه کرد: با این میزان اعتبار برخی پروژه های طرح جامع این بندر از جمله موج شکن ۳۰۶ متری شرقی با ۳۵۹ میلیارد ریال ، لایروبی ۱۲۰ هزار مترمکعبی حوضچه بندرگاه با ۴۰۰ میلیارد ریال، احداث ساختمان خروجی گمرک و ۶۰۰ متر مربع انبار با ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا می شود.
وی با بیان اینکه با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیز طرح های ایمن سازی و حریق بندر چارک به اجرا در می آید افزود: تمام این پنج طرح طی ۱۲ ماه آینده اجرا و به بهره برداری می رسد یادآور شد: همچنین به منظور تقویت کیفی و کمی خدمات به مسافران برخی زیرساخت های این بندر تا آغاز سفرهای نوروزی تقویت می شود.
پورزادی گفت: برای ارتقای بهره مندی ساکنان بندر چارک از حضور مسافران در جزیره کیش طرح جامع گردشگری این بندر با محوریت خورچارک سال آینده تدوین می شود.
بازدید از بندر آفتاب در ۱۸ کیلومتری جزیره کیش از دیگر برنامه های بازدید سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش بود که پورزادی در این آیین گفت: این بندر در زمینی به مساحت پنجاه هکتار با حوضچه ای به مساحت ۱۶ کیلومتر واقع شده است که مأموریت پشتیبانی جزیره کیش از نظر لجستیکی و توسعه صادرات و واردات کیش بر عهده دارد.
وی افزود: احداث این بندر با مشارکت سازمان و به همت بخش خصوصی و جمعی از سرمایه گذاران کیش احداث شده و ظرفیت قابل توجهی برای پشتیبانی از جزیره است.
وی گفت: از مهمترین ویژگی های این بندر میتوان به استقرار نهادهای گمرک، بنادر و دریابانی اشاره کرد که زمینه تسهیل ارایه خدمات به صادرکنندگان کالا را فراهم کرده است.
پورزادی از احداث ۲۰ واحد اقامتی در این بندر برای خدمت رسانی به مسافران خبر داد و افزود: ۱۰ واحد از این برنامه در ایام نوروز ۱۴۰۲ به بهره برداری خواهد رسید.
حجت الاسلام علیرضا بی نیاز، نیز در این جلسه گفت:برنامه ریزی های خوبی برای تقویت زیر ساخت های بندر چارک انجام شده و انتظار می رود این روند تا حصول نتیجه ادامه داشته باشد.
امام جمعه چارک نیز در جلسه شورای اداری مشترک گفت: موضوع ساماندهی گمرک و احداث درب خروجی گمرک یک قدم خیر برای مردم چارک است و قطعا بر بهبود کیفیت زندگی مردم ساکن در این منطقه و به ویژه بخش شیبکوه تاثیرگذار خواهد بود.
حجت الاسلام جعفر رستاخیز افزود: این منطقه از نظر گردشگری دارای جاذبه ها و ظرفیت های بی نظیری است که از مهمترین آنها می توان به ۱۲۰ کیلومتر نوار ساحلی و برخورداری از بنادر زیبا اشاره کرد.
درباره گردشگری دریایی بیشتر بخوانید: