تدارک 39 شناور در بنادر هرمزگان برای سفرهای دریایی
به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا؛ حسین عباسنژاد، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، در گفتوگو با ایرنا افزود: این تعداد شناور در مسیرهای دریایی بندرعباس به قشم و بالعکس، بندرعباس به هرمز، قشم به هرمز و بالعکس، بندرعباس به ابوموسی، قشم و لارک و بالعکس تردد میکنند.
وی با بیان اینکه ۲ روز در هفته شناور در مسیر بندرعباس ابوموسی و بالعکس رفت و آمد میکند، گفت: درحال حاضر ۱۶ لندینگکرافت نیز با ظرفیت ۷۲۰ دستگاه خودرو به صورت ۲۴ ساعته در مسیر بندر پل به لافت و بلعکس خدماترسانی میکنند.
عباسنژاد با بیان اینکه این استان در نیمه دوم سال پذیرای میلیونها مسافر دریایی است و ۹۰ درصد سفرهای دریایی از طریق بنادر هرمزگان انجام میگیرد، اضافه کرد: در غربیترین مسیر استان (مسیرهای سهگانه چارک به کیش و بالعکس، آفتاب به کیش و بالعکس) نیز۱۰ فروند لندینگکرافت در مسیر چارک به کیش - آفتاب به کیش و بلعکس فعال هستند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به روزانه ۶ سفر دریایی در مسیر سهگانه آخرین زمان سوار شدن مسافران و گردشگران از مسیر چارک و آفتاب با لندینگکرافت را هشت شب و خودروهای مسافری را تا غروب آفتاب اعلام کرد.
وی در خصوص تماسهای اضطراری و مسیر و ساعت تردد شناورها نیز گفت: گردشگران و مسافران در شرایط اضطرار میتوانند با سامانه ۱۵۵۰ مرکز امداد و نجات دریایی و برای ساعت و تعیین مسیرها مرکز استان با شماره ۰۷۶۳۱۱۱ تماس بگیرند.
عباسنژاد با اشاره به آمادهسازی و ارتقای ایمنی شناورها در طرح سفرهای دریایی و گردشگری ابراز کرد: در راستای خدمترسانی و ایمنسازی سفرهای دریایی برای گردشگران و مسافران بازرسی از شناورهای مسافری و خودروبر به شکل مداوم در دستور کار بازرسان این استان قرار گرفته است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اضافه کرد: بازرسی از شناورها در بخشهای موتورخانه و ماشینآلات، ایمنی دریانوردی، تجهیزات نجات جان و مبارزه با حریق و بررسی توانمندیهای پرسنل از شناورهای مسافری و حمل خودرو درحال انجام است.
شهرستان خمیر بواسطه فاصله نزدیک با قشم پل ارتباط دریایی حمل ونقل خودرو و مسافر بوسیله لندینگ کرافت ازبندرپل به لافت است.
اسکله بندرپل در ۷۰ کیلومتری بندرعباس و سه کیلومتری روستای پل و در ۱۸ کیلومتری بندر خمیر و به عنوان کوتاهترین مسیر دریایی تا جزیره قشم است که به عنوان مهمترین معبر مسافران و گردشگران از اقصی نقاط کشور و همچنین تردد شهروندان دو شهرستان خمیر و قشم مورد استفاده قرار میگیرد.
مسیر دریایی بندرهای پل بندرخمیر و لافت جزیره قشم تنها مسیری است که بومیان، مسافران، تاجران و گردشگران با خودرو بین جزیره قشم و سرزمین مادری رفت وآمد میکنند.
بندر آفتاب یکی از بنادر استان هرمزگان است که ۱۸ کیلومتر تا بندر عباس فاصله دارد و دومین بندر این استان بندر چارک بوده که حدود ۲ و نیم ساعت تا جزیره کیش فاصله دارد و گردشگران میتوانید از طریق این بنادر به همراه خودرو خود به جزیره کیش سفر کنند.
درباره اخبار حمل و نقل دریایی بیشتر بخوانید:
- خط مسافری گردشگری میان عمان و ایران
- تصویب نرخ نامه حمل و نقل کانتینری در بندر دیر
- عملکرد سازمان بنادر در حوزه توسعه ناوگان تجاری و مسافری دریایی