اولین تاییدیه طراحی شناور حامل هیدروژن فشرده در دنیا
به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا؛ موسسه رده بندی ABS، طراحی شناور حامل هیدروژن فشرده (H2Neo) 26000متر مکعبی پرواریس(Provaris) را بررسی، ممیزی و تأیید کرده است.
این شناور حامل اولین نمونه در نوع خود است که این سطح تأیید را دریافت می کند. تکمیل طراحی مهندسی شرکت فرانت اند( Front End - FEED) و اعطای تأییدیه به پایان رسیده است. این تاییدیه به کشتیسازان این امکان را می دهد تا برای ساخت ناوگان شناور های حامل هیدروژن فشرده ، قیمتهای قطعی ارائه کنند.
این کمپانی اعلام کرد؛ تمرکز ما اکنون به سمت انتخاب کارخانه های کشتی سازی پیشرو در جهان است . کمپانی پرواریس انرژی ( Provaris Energy ) اولین تاییدیه طراحی جهانی شناور حامل هیدروژن فشرده را از ABS دریافت کرده است. ABS یکی از بزرگترین و معتبرترین موسسات رده بندی است که در حوزه ایمنی کشتی و برتری در طراحی و ساخت آن تمرکز دارد.
این کمپانی بیان کرده است که موسسه رده بندی (ABS)، طراحی شناور حامل هیدروژن فشرده 26000 متر مکعبی (H2Neo) را بررسی، ممیزی و تأیید کرده است. این تأیید نقطه عطفی حیاتی در تاییدات ABS به واسطه تکمیل کار گسترده طراحی مهندسی شرکت فرانت اند است.
این کمپانی اظهار می کند که خلاقیت آنها در ساخت مخزن چند لایه هیدروژن و همچنین مقرون به صرفه بودن آن می تواند در شناور حامل هیدروژن فشرده گنجانده شود و الزامات رده بندی ها را برآورده سازد.
مدیر اجرایی فنی کمپانی پرواریس، می گوید:"گام های بعدی ما در پروژه حمل و نقل هیدروژن در مقیاس جهانی ، ساخت و آزمایش نمونه اولیه مخزن هیدروژن و آماده سازی آن برای نصب و راه اندازی آن در یک کارخانه کشتی سازی منتخب میباشد."
موسسه رده بندی ABS کارگاه های شناسایی خطر و ایمنی برگزار کرده و مطالعات تخصصی در مورد تجزیه و تحلیل پراکندگی گاز، انفجار و آتش را برای کمک به ارزیابی و کاهش خطرات مرتبط با ذخیره سازی و حمل و نقل هیدروژن انجام داده است. این اولین بار است که یک طراحی گسترده در سطح بین المللی برای یک حامل هیدروژن جدید به نتیجه رسیده است.
پرواریس در طول مراحل بعدی اعم از طراحی دقیق، تولید، آزمایش مخزن بار و ساخت به همکاری خود با ABS ادامه خواهد داد .
این برنامه همچنین شامل انتخاب یک کارخانه کشتی سازی برای طراحی نهایی و ساخت نمونه اولیه برای آزمایش در سال 2023 خواهد بود؛
طراحی اختصاصی و یکپارچه سازی مخازن باری هیدروژن فشرده دارای دو مخزن استوانهای با قطر زیاد، واقع در هر یک از محفظههای بار سمت راست و چپ و با حداکثر فشار عملیاتی مجاز (MAOP) 250 بار می باشد.
برای جلوگیری از اتلاف ناشی از boil-off و همچنین جلوگیری از نیاز به عایق کاری و استفاده از خنک کننده پر مصرف در طول سفر، هیدروژن در شرایط محیطی حمل می شود. در این شرایط، درجه بندی فشار سیستم محفظه بار 250 بار تعیین شده است. طراحی مخازن به گونه ایست که سوراخ شدن و انفجار ناگهانی را غیر ممکن می کند. این امر با ساخت مخزن باری حاصل می شود که از لایه های فولادی تو در تو، از جمله یک لایه داخلی فولادی ضد زنگ برای محافظت از فولاد کربنی با استحکام بالا در برابر شکنندگی ، تشکیل شده است.
اقدامات ایمنی بیشتر از طریق نظارت مستمر بر یکپارچگی مخازن بار اعمال می شود. پروواریس با استفاده از قطعات و نرم افزارهایی که در بازار شناخته شده هستند و به راحتی در دسترس هستند، سیستم نظارتی را توسعه داده است که بر روی خارجی ترین لایه مخازن بار نصب می شود.
فشرده سازی، زنجیره تامین ساده و کم مصرفی را برای هیدروژن سبز فراهم می کند. برای تسهیل ذخیره سازی و حمل و نقل دریایی هیدروژن فشرده، پرواریس طرح های H2Neo و H2Max را با یک سیستم محفظه کارگو اختصاصی توسعه داده است. ایم مجموعه امکان مدیریت ایمنی و ذخیره هیدروژن را در فشار 250 بار و دمای محیط را فراهم می کند.
حمل و نقل هیدروژن فشرده از طریق بیان شده در بالا ، نیاز به ذخیره سازی هیدروژن فشرده در خشکی و یا امکاناتی برای تبدیل آن به اشکال جایگزین از جمله آمونیاک را از بین می برد و در نتیجه حمل هیدروژن را راحتر ، سریع تر و ایمن تر میکند.
طراحی مخازن هیدروژن فشرده نتیجه بهینه سازی گسترده بدنه و ارزیابی فناوری های جدیدی است که برای کاهش مصرف سوخت به کار گرفته شده است. پلت فرم پیشرانه به صورت الکتریکی است، و دارای باتری هایی برای پیکربندی هیبریدی است که امکان صرفه جویی بیشتر در مصرف سوخت را فراهم می کند.
برنامه توسعه پروواریس برای حامل های هیدروژن فشرده منحصر به فرد خود شامل دو حامل با ظرفیت های ، H2Neo (26,000m3) و H2Max (120,000m3) است که برای همسویی با توسعه عرضه هیدروژن برای تجارت منطقه ای طراحی شده اند.
انتهای پیام/