۱۴۰۳/۱۱/۰۳
فناوری دریایی؛

زیستگاهی پیشرفته در اعماق دریا + عکس

این زیستگاه دانشمندان را قادر می سازد تا در عمق 200 متری به مدت 28 روز در زیر آب زندگی کرده و دسترسی گسترده ای برای مطالعه فلات های قاره فراهم شود.
زیستگاهی پیشرفته در اعماق دریا + عکس

 

به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا، قرار است یک زیستگاه زیر آب مجهز به زیردریایی ها، اقامتگاه های قابل سکونت، آزمایشگاه های پژوهشی و رصدخانه ها در بستر دریا ساخته شود و تا سال 2027 درهای خود را به روی عموم باز کند. این زیستگاه که توسط سازمان پژوهشی دیپ (DEEP) انگلیس توسعه یافته است، از بخش های ماژولار زیردریایی به نام سنتینل (Sentinel) تشکیل خواهد شد.

اقامتگاه زیر آب با معماری ماژولار

این زیستگاه زیر آب می تواند دانشمندان را قادر سازد تا در عمق 200 متری به مدت 28 روز در زیر آب زندگی کرده و دسترسی گسترده ای برای مطالعه فلات های قاره فراهم شود. سامانه ماژولار قابل انطباق، به طور کامل قابل تنظیم و به اندازه کافی انعطاف پذیر است تا از استقرارهای کوتاه مدت و نیمه دائمی پشتیبانی کند.

سازمان دیپ همچنین موسسه ای را بنیان نهاده است که آموزش غواصان را هدف قرار داده است. این غواصان به انتقال معماری از خشکی به آب و همچنین هدایت عملیات طولانی مدت و سکونت در سنتینل کمک خواهند کرد. دیپ در حال حاضر پیرامون نخستین استقرار خود در حال مذاکره با تعدادی از شرکا است.

با اجرایی شدن این پروژه، دانشمندان قادر خواهند بود تا مشاهده نزدیک، نظارت و درک بهتری از اقیانوس ها و گونه های موجود در آن داشته باشند.

توسعه یک منبع انرژی تجدیدپذیر در زیر دریا

زیستگاه زیر آب دیپ فقط یک تاسیسات رصدخانه ای و پژوهشی نخواهد بود. این همچنین دارای فضای داخلی قابل تغییر است و برای ایجاد خانه های قابل سکونت در زیر دریا طراحی شده است. در بستر دریا، کل بخش های زیستگاه های زیردریایی ماژولار را می توان اضافه، حذف یا جابجا کرد، بدون این که بر دیگر سنتینل ها تاثیر بگذارد. به گفته تیم دیپ، زیستگاه های متصل نیز به گونه ای طراحی خواهند شد که با فشار دریا سازگار شوند.

سامانه های نیرو سنتینل با استفاده از معماری ریزشبکه ای ساخته خواهند شد که با شناور ارتباطات ماهواره ای دیپ و یک منبع نیروی تجدیدپذیر یکپارچه خواهد شد. تیم پژوهشی دیپ روی یک راکتور زیستی در مقیاس بزرگ برای رسیدگی به تمام ضایعات کار می کند که نیاز به تخلیه معمول مخزن را از بین می برد.

انتهای پیام/

سایر تصاویر

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید

نظرسنجی
قیمت ها
ارزیابی شما از محتوای پایگاه خبری گفتمان دریا چیست؟