۱۴۰۳/۱۱/۲۰
اخبار شیلات؛

فاصله نجومی اهداف پرورش ماهی در قفس و اقدامات اجرایی

افتخاری، کارشناس آبزی پروری: از هدف تولید 160 هزار تن ماهی در قفس در آب های چابهار تا سال 1404 در حال حاضر کمتر از دوهزارتن تولید داریم.
فاصله نجومی اهداف پرورش ماهی در قفس و اقدامات اجرایی

 

به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا، محمد مهدی افتخاری در گفت‌وگو با بازار اظهار داشت: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته، باید حجم تولید ماهی در قفس در افق ۴۰۴ بیش از ۱۶۰ هزار تن باشد اما اکنون این رقم کمتر از دو هزار تن است.

کارشناس آبزی پروری، با اشاره به فاصله زیاد تولید ماهی در قفس با افق تعریف شده، گفت: در حالیکه همه نوع ماهی در این صنعت قابل پرورش است اما در جنوب کشور و سیستان و بلوچستان، تنها گونه سی بس و سیبریم پرورش پیدا می کند.

افتخاری افزود: در حال حاضر وارداتی بودن بچه ماهی سی بس و سیبریم، یکی از چالش های موجود است چرا که مزرعه دار ایرانی بابت خرید بچه ماهی، نسبت به رقبای جهانی اش باید بیشتر هزینه بیشتری بپردازد.

وی تصریح کرد: ایجاد مراکز تکثیر و پرورش ماهی سی بس، می تواند بخشی از دغدغه پرورش دهنده گان را کاهش دهد و زمینه دست یابی به افق تعریف شده را نیز فراهم کند.

کارشناس آبزی پروری، با اشاره به اینکه، گونه سی بس پر طرفدار بوده و فروش خوبی در بازار های داخلی و خارجی دارد، گفت: با اینکه چین، ترکیه، روسیه و عراق از جمله مهمترین بازارهای هدف در بحث صادرات ماهی هستند اما دیگر کشورها مانند قطر، کویت، آلمان، ژاپن، امارات و... نیز از واردات ماهی استقبال می کنند.

افتخاری افزود: با توجه به فروش خوب ماهی در کشورهای دیگر باید برای جذب سرمایه ‌گذار و ایجاد مزارع در قفس در دریای چابهار برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید

نظرسنجی
قیمت ها
ارزیابی شما از محتوای پایگاه خبری گفتمان دریا چیست؟